04.01.2010. / 07:17

Autor: Hina

Terminal u zračnoj luci Newark zatvoren iz sigurnosnih razloga

Mjere sigurnosti u zračnim lukama u SAD-u znatno su pojačane nakon pokušaja bombaškog napada na zrakoplov Nothwest Airlinesa na letu iz Amsterdama za Detroit, na Božić

Foto: ReutersFoto: ReutersTerminal u zračnoj luci Newark, u američkoj saveznoj državi New Jersey, zatvoren je u nedjelju navečer nakon što je jedan muškarac zaobišao sigurnosnu provjeru, objavila je savezna Uprava za sigurnost prometa (TSA).

Policija traži osobu koja je s "javne prešla na sterilnu stranu", rekla je glasnogovornica TSA Anne Davis. Terminal C zatvoren je u nedjelju navečer, dodala je Davis, kako izvješćuje CNN.

Vlasti provjeravaju video snimke s aerodromskih kamera. Nije jasno je li muškarac već bio na 'sterilnoj' strani i prešao natrag, ili nikada nije prošao skeniranje, rekla je Davis.

Mjere sigurnosti u zračnim lukama u SAD-u znatno su pojačane nakon pokušaja bombaškog napada na zrakoplov Nothwest Airlinesa na letu iz Amsterdama za Detroit, na Božić.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika