04.01.2010. / 15:52

Autor: Ivica Medo

Video: Mamić sišao s uma: Šiber je udbaš kojeg je trebalo kastrirati

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić opet "jaše". Na današnjoj press-konferenciji u svome stilu je verbalno napao profesora na Fakultetu političkih znanosti i političkog komentatora Ivana Šibera koji se u sinoćnjoj emisiji na RTL-u dotakao Dinama kazavši da se stalno spominje kako je u predsjedničkoj kampanji potrošeno jako puno novca, a nitko ne govori o tome koliko je potrošeno na propali projekt Dinama

Zdravko MamićZdravko MamićIzvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić opet "jaše". Na današnjoj press-konferenciji u svome stilu je verbalno napao profesora na Fakultetu političkih znanosti i političkog komentatora Ivana Šibera koji se u sinoćnjoj emisiji na RTL-u dotakao Dinama kazavši da se stalno spominje kako je u predsjedničkoj kampanji potrošeno jako puno novca, a nitko ne govori o tome koliko je potrošeno na propali projekt Dinama.

Mamić se žestoko obrušio na Šibera nazvavši ga, među ostalim, kretenom, udbašom i komunističkim laprdalom:

"Gledao sam to na televiziji i nisam mogao vjerovati što taj kreten govori. Sreća njegova da to nisam čuo uživo jer da sam bio blizu njega ni rođena majka ga ne bi prepoznala. Šiber je podlo iskoristio televiziju jer se ne može pomiriti sa slobodnom Hrvatskom, crkvom i Dinamom, koji su simboli države. Laprdalo Šiberu, nađi tvrtku koja je poput Dinamo u protekle dvije godine izvezla šezdeset milijuna eura usluga."

Mamić je nakon žestokog uvoda objasnio na koji način Dinamo financijski funkcionira pohvalivši se da je "modri kuba" najuspješniji u Hrvatskoj:

"Dinamo funkcionira najbolje od svih naših klubova. Isplaćujemo božićnice, plaće, uskrsnice, i darove za Svetog Nikolu. Uz T-HT smo najpoželjniji poslodavac u državi. Promovirali smo naš sport i izvezli u zadnje dvije godine igrače u vrijednosti 60 milijuna eura. Porezna uprava nam je prošle godine bila dva puta, a 2008. devet puta, i svi zapisi su briljantno čisti. Platili smo poreza 65 milijuna eura, a stalno se govori da se Dinamu nešto daje. Od 21 milijun kuna koje dobijemo od grada 12 ide na održavanje stadiona. Komunističko laprdalo Šiber se toliko napušio magle u kumrovečkoj školi da mu se mozak izvitoperio i sad nama prodaje maglu", kazao je Mamić a zatim nakon kraćeg uzdaha i hvatanja novog zaleta ispalio:

"Šiberu je katolička crkva nazadna, a Dinamo problem. Šiber bi ugušio sport i sve što je Hrvatsko. Ne znam što mu je bilo jer to nije bila tema. Ne morate se slagati s Mamićem ili ga voljeti, ali dok god ima kapi krvi u meni ću se boriti za ovaj klub i očekujem to od svakog Dinamovca, a naših navijača ima četiri milijuna. Dinamo je simbol države i nisam vjerovao da ću ovo doživjeti u Hrvatskoj", galamio je izvršni dopredsjednik konstatirajući kako Šiber nije napao Dinamo zbog njegove moguće kandidature za gradonačelnika Zagreba:

"Komunističko laprdalo je predstavnik režima koji je milijune zavio u crno. Njemu je katolička crkva nazadna, a Dinamo problem ove države. Sportaši nisu problem, problem su đabalebaroši koji su uništili ovu zemlju. Problem su Šiber i njemu slični. Radi se o klasičnoj zamjeni teza, što Šiber i njemu slični ne prijave te krađe?"

Mamić je zatim konstatirao kako država i poduzeća propadaju, a jedino Dinamu cvjetaju ruže:

"Protivnici Hrvatske dolaze na scenu, a Mamića se podbada. Mislio sam da će nakon pada komunizma napadi na Dinamo nestati, a oni su deset puta jači! Hrvatska reprezentacija je naša najveća svetinja, sad sam bio u Dubaiju na odmoru i svi znaju Šukera, Bobana, Prosinečkog, a tko zna Šibera? Došao sam s odmora preplanuo, a vidi me kako sam sad blijed, Šiber me napravio životinjom. Iza toga se krije nešto gore od Slobe Miloševića."

Zatim je uslijedila "elegija" o maksimirskom stadionu:

"Tko će normalan doći na ovaj stadion, smrzavati se i skupiti neku boleštinu? Gdje su nestale pare od ovog groblja na stadionu? Da sam ja radio stadion, napravio bih ih tri, ja sam sposoban čovjek, sve što sam dotaknuo pozlatio sam. Za ovo ruglo su krivi nesposobni pojedinci, oni koji su pokrali novac i oni koji su im pustili da kradu."

Nije moglo proći ni bez spomena na prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana, kojeg Mamić, kako sam kaže, izuzetno štuje:

"Uvijek smo zahvaljivali onima koji su pomagali sportu iako to možda nije sportski od nas. A sportu su uvijek pomagali HDZ, Sanader i Tuđman. Tuđmana se sjetim svaki dan, a jedino mi je žao ne što nije napravio lustraciju nego kastraciju jezika Šiberu i njemu sličnima", uskliknuo je Mamić na kraju se dotakao i transfera nogometaša:

"Nema ništa novo, ne planiramo nikoga kupovati, a niti prodavati. Za Mandžukića nema ni jedne ponude, dok su Tottenham i Lyon poslali ponude za Lovrena, ali smo ih glatko odbili. Želimo da mladi igrači ostanu, a ako se moramo rastati, to će biti iz razloga da povećamo likvidnost i napravimo mjesta za novog mladog igrača."

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/3/09

radar, 04.01.10. 19:21

maminjo se uključio u kampanju..

..bilo je i vrijeme :D


registracija
27/8/09

Lujo1, 04.01.10. 21:01

Fuj bljuje mi se od ovog debila!


registracija
30/11/09

mandingo, 05.01.10. 00:11

Trebalo bi postojati vise "Mamica" da se maknu nepodobni ljudi i oni koji stete interesima ove drzave.
Mamic je "sirovina", ali definitivno zna o cemu govori. Sadasnja politicka scena je veliko kazaliste, dosad nevidjeno... samo jos cekamo buduceg PRECEDNIKA Josipovica....


registracija
26/7/09

odredjen, 05.01.10. 01:26

o, koja budaletina! A i ovi sto se boje komunista i jugoslavena, da niste mozda sisli iz filma Back to the Future?


registracija
8/7/09

bankar, 05.01.10. 09:43

sišao je on sa uma odavno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika