08.01.2010. / 10:44

Autor: Andrea Belin

Dennis Hopper umire,oprostio se s obitelji

Na posljednjim pretragama pokazalo se da mu se bolest proširila i na kosti te da je, nažalost, samo pitanje dana kada će umrijeti

Dennis HopperDennis HopperČini se da sedamdesetrogodišnji glumac Dennis Hopper, na žalost, neće pobijediti rak prostate.

Kako piše tabloid "National Enquirer", na posljednjim pretragama pokazalo se da se bolest proširila i na kosti te da je samo pitanje dana kada će nastupiti smrt.

"Stanje mu se jako pogoršalo i liječnici više ne mogu spriječiti širenje bolesti", kazao je neimenovani izvor blizak glumcu i dodao kako se Hopper već oprostio sa najbližim članovima obitelji.

Inače, rak prostate Hopperu je dijagnosticiran krajem listopada.

Tada su liječnici bili optimistični glede njegovog oporavka, a najboljem su se nadali članovi obitelji, prijatelji i suradnici.

Doduše, neke filmske projekte je uspio privesti kraju prije nego je saznao da ima rak, primjerice završio je snimanje druge sezone serije "Crash".

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 15.01.10. 00:47

K vragu, legenda je bio i takav će i ostati!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika