10.01.2010. / 19:32

Autor: Marko Biočina

Duško Ljuština: Bili smo na udaru državnih institucija

"Jako mi je žao što moram konstatirati da kampanja nije bila poštena jer su se u nju uključili i državne institucije kao što su USKOK i DIP, a to je nedopustivo", rekao je Ljuština dodavši kako nedopustivim smatra i izjave šefa kampanje Ive Josipovića, Miranda Mrsića

Duško LjuštinaDuško LjuštinaNakon objave prvih izlaznih anketa po kojima Milan Bandić dobiva samo 35,4 posto glasova, u stožeru zagrebačkog gradonačelnika nisu skrivali nezadovoljstvo. Šef izbornog stožera Duško Ljuština kazao je kako nije oduševljen ovakvim rezultatima.

"Izlazne ankete su u prvom krugu bile točne, ali treba pričekati rezultate iz dijaspore. Međutim, čak ako i rezultati ostanu na ovoj razini to će značiti da je Milan Bandić dobio oko 40 % glasova, što je samo po sebi uspjeh s obzirom da se radi o neovisnom kandidatu, a neovisni kandidat nikada do sada nije uspio osvojiti ovoliko glasova", kazao je Ljuština koji se osvrnuo i na sam tijek kampanje.

"Jako mi je žao što moram konstatirati da kampanja nije bila poštena jer su se u nju uključili i državne institucije kao što su USKOK i DIP, a to je nedopustivo", rekao je Ljuština dodavši kako nedopustivim smatra i izjave šefa kampanje Ive Josipovića, Miranda Mrsića.

"Mirando Mrsić i nakon završetka nastavljaja s kampanjom, a to nije primjereno jer u slučaju da se potvrdi pobjeda Josipovića mi ćemo njemu čestitati i sigurno nećemo nastaviti s kampanjom. Mislim da je to što rade iz SDP-a neciviliziarano", kaže Ljuština.

Na pitanje da li ima nešto što bi u kampanji napravili drugačije Ljuština je rekao:
"Ne bi promijenili ništa, smatram da je kampanja vođena dosta dobro s iznimkom toga što smo se našli na udaru državnih institucija".

Ljuština nije želio komentirati najave iz SDP-a kako će tokom sljedećih nekoliko dana iz stranke biti isključeni svi koji su sudjelovali u kampanji, a nije htio odgovoriti niti na pitanje hoće li bandić u slučaju poraza otići čestitati protukandidatu na pobjedi. No, zasada se ne zna kada će se, i hoće li se uopće Bandić pojaviti u svome stožeru.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 10.01.10. 20:44

Bili ste na udaru svojih gluposti, podmetanja, laži i neznanja. I sada mora netko da bude kriv.


registracija
30/9/09

davor12345, 10.01.10. 21:08

He, he, he! To vam je nagrada za prljavu kampanju! Kako ste je vodili, tako Vam se sad o glavu razbila! Sretno!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika