11.01.2010. / 13:29

Autor: Boris Bilas

Video poruka Ive Josipovića: 'Pobjeda nije samo moja, već svih poštenih ljudi'

Josipović se zahvalio svojoj obitelji, roditeljima, stranci, još uvijek aktualnom predsjedniku Stjepanu Mesiću, ali i svim protukandidatima te Milanu Bandiću

Ivo Josipović (Foto: Josip Regović)Ivo Josipović (Foto: Josip Regović)Novi hrvatski predsjednik Ivo Josipović na internetu je objavio video poruku zahvale biračima. Josipović se prvenstveno zahvaljuje svojim biračima koji su "prepoznali program Nove pravednosti", ali i svim građanima koji i nisu glasali za njega.

"Pobjeda nije samo moja. To je pobjeda svih poštenih ljudi. Pobjeda koju svi slavimo. Svaki građanin ove zemlje večeras je pobjednik jer duboko vjerujem u to da je svačiji cilj bolja Hrvatska. Duboko vjerujem da svi želimo živjeti u zemlji u kojoj se rad plaća, a kriminal kažnjava, u zemlji socijalne sigurnosti i jednakih šansi za sve. Posebno se obraćam građankama i građanima koji nisu glasovali za mene. Bit ću i Vaš predsjednik! Želim spajati, a ne razdvajati", kaže Josipović u svojoj poruci.

Josipović se zahvalio svojoj obitelji, roditeljima, stranci, još uvijek aktualnom predsjedniku Stjepanu Mesiću, ali i svim protukandidatima te Milanu Bandiću.

"Objavljujući svoju kandidaturu, istaknuo sam kako želim europsku Hrvatsku. Hrvatska će biti jedna od sjajnih zvijezda na europskome nebu. Ne samo po članstvu u Europskoj uniji nego i po vrijednostima koje zastupamo - ljudskim pravima, pravima nacionalnih manjina, vjerskim slobodama, demokraciji i slobodi, ostvarivanju radničkih prava i socijalnoj pravdi, kulturi, obrazovanju i ekologiji - što navodim kao neke od najvažnijih", kaže treći hrvatski predsjednik te poručuje građanima: “Ja se pouzdajem u vas, a vi se možete pouzdati u mene."

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika