12.01.2010. / 12:50

Autor: Martina Čizmić

Zanimljiva aukcija: Tko će postati vlasnik Jadranke Kosor?

Početna cijena domene iznosila je 400 kuna i u samo nekoliko dana narasla je na 787,77 kuna. Kako je do kraja aukcije preostalo još nešto više od pet dana, za očekivati je da će cijena još rasti

Domenu je na prodaju ponudio korisnik iz Dugog SelaDomenu je na prodaju ponudio korisnik iz Dugog SelaTrgovina internetskim domenama u svjetskim je razmjerima već dobro poznata stvar. Mnogi su hollywoodski glumci sudski tražili povrat domene sa svojim imenom ne bi li na taj način spriječili nekoga da zarađuje na njima. Primjerice, Angelina Jolie pokupovala je sve verzije internetskih domena sa imenima svoje djece ne bi li spriječila slave željne pojedince da na njima dobro zarade.

No, u hrvatskim okvirima je takva zaštita domena još uvijek nepoznata. Tako ne iznenađuje da je netko iz Dugog Sela zakupio domenu 'jadrankakosor.com'. Kako sam kaže, zbog njene povijesne važnosti ne bi ju prodavao, no treba mu novac za registraciju automobila. Stoga ju je ponudio na prodaju na internetskom poratalu www.aukcije.hr.

Početna cijena domene iznosila je 400 kuna i u samo nekoliko dana narasla je na 787,77 kuna. Kako je do kraja aukcije preostalo još nešto više od pet dana, za očekivati je da će cijena još rasti.

Tko će na kraju biti novi vlasnik i hoće li ta domena biti aktivirana, tek nam preostaje vidjeti. No, sigurno je da je takav rijedak primjerak domene pobudio veliku pozornost među ponuđačima.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika