12.01.2010. / 18:00

Autor: Boris Bilas

Hloverka pokušava spriječiti Stankovića da ugosti Tomislava Klauškog

Kako doznajemo od izvora s Hrvatske televizije do prepirke između Stankovića i Hloverke Novak Srzić je doista i došlo, a razlog svemu je pokušaj glavne urednice Informativnog programa da zabrani gostovanje Klauškog u nedjeljnoj emisiji

Hloverka Novak SrzićHloverka Novak SrzićU Informativnom programu HTV-a očito nema mira. Nakon što su proteklih mjeseci ovu redakciju prisavske televizije tresle afere poput Dossiera.hr i prozivanjem nekih nekih novinarki od strane sada već bivšeg glavnog ravnatelja Vanje Sutlića, najnoviji incident dogodio se u utorak.

Naime, Denis Latin je u svom statusu na Facebooku objavio kako je bio svjedokom žestoke svađe između glavne urednice Informativnog programa Hloverke Novak Srzić i urednika emisije Nedjeljom u dva Aleksandra Stankovića.

Kako piše Latin na svojem Facebook profilu razlog svađe je iduća Stankovićeva emisija u kojoj je želio ugostiti komentatora portala index.hr Tomislava Klauškog.

Kako doznajemo od izvora s Hrvatske televizije do prepirke između Stankovića i Hloverke Novak Srzić je doista i došlo, a razlog svemu je pokušaj glavne urednice Informativnog programa da zabrani gostovanje Klauškog u nedjeljnoj emisiji.

Isto se tako doznaje da bi cijela priča epilog trebala dobiti na sutrašnjem kolegiju na kojem će se donijeti i službena odluka o ovotjednom izdanju emisije Nedjeljom u dva.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

registracija
12/1/10

barba11, 12.01.10. 18:42

Hloverka nedaj rasistima u emisiju.


registracija
8/7/09

bankar, 12.01.10. 20:13

ova hlo je totalno popizdila


registracija
30/6/09

jebivjetar, 12.01.10. 21:09

Jel to demokracija i sloboda medija ADZ-a ? Koku treba dobro izj*ebati da se smire hormoni !


registracija
16/11/09

simo, 12.01.10. 22:14

Mislim da ima dosta gledatelja i pretplatnika koji se ne slažu sa koncepcijom i političkim razmišljanjem primjerice, jednog Stankovića.Ili bi trebali ako nam ne odgovara prebaciti na neki drugi program,ma nemojte.Dužan si platiti pretplatu ali i gledati ono što ti se servira a da to ne želiš.To nije svrha JAVNE TELEVIZIJE kao servisa građana.Ja želim ako već plaćam, objektivnu informaciju.Druga je stvar to što su si pojedini novinari umislili misiju prosvjetljenja glupih građana, za to postoje neki drugi mediji,ne javna televizija. Zato ta HTV-u treba netko kao što je gospođa Hloverka.


registracija
27/8/09

Lujo1, 12.01.10. 22:15

»povijesnih prava slovenskih ribara u hrvatskim teritorijalnim vodama" - o ovome govori u najavi susreta pahor - kosorova - Glasnogovornik slovenskog ministarstva vanjskih poslova Milan Balažic. Kaj vi iz Nacionala o tome niš neznate?! Popapala vam maca jezika - ha?!


registracija
16/11/09

simo, 12.01.10. 22:35

Ma nisu oni tu da informiraju građane.Oni su tu da budu glasilo i servis kriminalnog miljea,raznih frakcija i ureda predsjednika(bivšeg)
Oni selektivno obrađuju teme,većinom marginalne naravi i egzistiraju na stvaranju senzacija i izmišljanju afera bez i jednog dokaza.


registracija
8/8/09

tovar62, 13.01.10. 08:10

mislim da ste previse srbovima dali slobode,od sabora pa do HRTa,a ima ih samo 3%,jadno da nam marginalna manjina djeli lekcije o demokraciji,a ne napadaju Srbiju i Republiku Srpsku,vidite samo koliko se tamo vratilo Hrvata....


registracija
9/8/09

petdan, 13.01.10. 14:10

Lujo1, 12.01.10. 22:15
Daj kaži, dali su oni konji i krajnci od tvog dede, velikog trgovca, još živi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika