12.01.2010. / 18:37

Autor: Hina

Papa pozdravio arbitražni sporazum između Hrvatske i Slovenije

Susretu s Papom prisustvovala je većina rezidentnih i nerezidentnih veleposlanika i diplomata, od 178 država s kojima Sveta Stolica ima diplomatske odnose

Papa Benedikt XVI.Papa Benedikt XVI.Papa Benedikt XVI. pozdravio je u ponedjeljak arbitražni sporazum između Hrvatske i Slovenije u svom tradicionalnom novogodišnjem obraćanju članovima Diplomatskog zbora akreditiranima u Vatikanu, objavljeno je na internetskoj stranici Ureda za tisak Svete Stolice.

"Zadovoljan sam zbog arbitražnog sporazuma između Hrvatske i Slovenije za rješavanje njihovih granica na moru i kopnu", rekao je Papa u obraćanju diplomatima u Kraljevskoj dvorani Apostolske palače u kojem se, među ostalim, dotaknuo niza aktualnih pitanja u svijetu.

Susretu s Papom prisustvovala je većina rezidentnih i nerezidentnih veleposlanika i diplomata, od 178 država s kojima Sveta Stolica ima diplomatske odnose.

Vezane vijesti

Vatikan ucjenjuju

Vatikan ucjenjuju

Vatikan je izložen ucjeni, posebice nakon dokumenata koje je prošli tjedan objavio dnevni list La Repubblica, priopćila je u srijedu Sveta Stolica i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika