12.01.2010. / 19:09

Autor: Boris Bilas

Video: Belgijski ministar u parlamentu pijan branio mirovinsku reformu

Daerden se branio da nije bio pijan, već ima psihomotoričkih problema i disleksiju. Ovo nije prvi put da je svojim nastupima zabavljao javnost, a i opće je poznato da ministar voli zaviriti u čašicu

Michael DaerdenMichael DaerdenDa rasprave u parlamentu ne moraju biti dosadne i suhoparne već poprilično zanimljive pokazuje i najnoviji primjer iz Belgije. Naime, tamošnji se ministar na govornicu belgijskog parlamenta popeo poprilično 'pod gasom' te je dobro zabavio zastupnike, iako su se neki od njih kasnije žestoko obrušili na ministrovo ponašanje.

Za sve to je zaslužan ministar Michel Daerden koji se nakon pitanja zastupnika popeo na pozornicu i pod utjecajem alkohola zdušno branio mirovinsku reformu.

Neke je taj prizor zabavljao pa su ga ohrabrivali, dok su drugi zastupnici bili vidno uznemireni. Premijer Yves Leterme nazvao je svojeg ministra i podsjetio ga da ima obvezu svoj posao obavljati časno.

Daerden se branio da nije bio pijan, već ima psihomotoričkih problema i disleksiju. Ovo nije prvi put da je svojim nastupima zabavljao javnost, a i opće je poznato da ministar voli zaviriti u čašicu.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika