13.01.2010. / 12:39

Autor: Andrea Belin

Dino Drpić prevario Nives Celzijus s beogradskom sponzorušom?

Iako ne spominje ime svog supruga, nagađa se da u zadnjem poglavlju knjige koja je ujedno uvod u novo, prošireno izdanje Gole istine, govori upravo o nogometaševim izletima izvan bračne postelje

Dino Drpić i Nives CelzijusDino Drpić i Nives CelzijusU proširenom izdanju "Gole istine", bivša Playboyeva zečica, Nives Celzijus, opet otkriva neke sočne detalje iz svog privatnog života.

Iako ne spominje ime svog supruga, Dine Drpića, nagađa se da u zadnjem poglavlju knjige koja je ujedno uvod u novo, prošireno izdanje Gole istine, govori upravo o njegovim izletima izvan bračne postelje.

Naime, Nives piše kako se "Danko" zabvljao s beogradskom sponzorušom, a nakon toga je pokupio svoje stvari i iselio iz stana.

"Danko je pokupio osnovne stvari i izašao iz kuće... Tko zna gdje je sad? Vjerojatno negdje sretan s tom srpskom pevaljkom. Kako me mogao zamijeniti s njom? Uopće nije njegov tip. On prezire plastiku... Silikonske grudi, usta i tko zna što još... Ne smijem više razmišljati o toj fufi! Ona je klasična beogradska sponzoruša", piše starleta.

Iako nije željela potvrditi da ju je Dino prevario, Nives je priznala kako su ona i nogometaš jedno vrijeme zaista živjeli odvojeno te da je bilo žena koje su željele uništiti njihov brak.

Vezane vijesti

Zapovijedi komadanta Mačeka: Umanjiti kriminal na papiru

Zapovijedi komadanta Mačeka: Umanjiti kriminal na papiru

Bivša šefica računovodstva HDZ-a, Branka Pavošević, rekla je istražiteljima kako joj je bivši glasnogovornik stranke i tada direktor predsjedničke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika