15.01.2010. / 18:25

Autor: Totalsport

NBA revolveraš odlazi u Europu: Gilbert Arenas na meti Efes Pilsena

Turska internetska stranica Sporx.com donosi pomalo senzacionalnu vijest prema kojoj bi, ostvare li se najave, Gilbert Arenas (28) pojačao momčad Efes Pilsena

Gilbert ArenasGilbert ArenasTurska internetska stranica Sporx.com donosi pomalo senzacionalnu vijest prema kojoj bi, ostvare li se najave, Gilbert Arenas (28) pojačao momčad Efes Pilsena.

Playmaker NBA momčadi Washington Wizardsa suspendiran je do daljnjega od strane svog kluba i vodstva lige zbog, navodili su američki mediji, revolveraškog sukoba u svlačionici momčadi u kojem je sudjelovao i njegov suigrač Javaris Crittenton. Sve se navodno odvilo zbog kartaškog dugovanja.

Također poznato je da bi u Arenasovom NBA klubu razmišljaju o prekidu suradnje sa svojim izvrsnim, ali i često ozljeđivanim razigravačem (samo 15 utakmica u dvjema sezonama koje su prethodile aktualnoj).

Za Arenasa, koji uslijed neigranja gubi 150.000 američkih dolara po utakmici, neugodnu situaciju mogao bi iskoristiti turski klub u kojem igra hrvatski centar Mario Kasun i koji mu je spreman ponuditi upola manje po susretu, piše turski izvor.

Arenas je u NBA karijeri započetoj 2001. godine odigrao 465 utakmica uz prosjeke od 22.7 poena, 4.2 skoka i 5.6 asistencija po susretu.

Efes Pilsen nakon 13. utakmica TBL lige zauzima prvo mjesto ljestvice s dvanaest pobjeda i jednim porazom. Turski klub izborio je i plasman u Top 16 Eurolige.

Vezane vijesti

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turska će odgovoriti na svaku sirijsku povredu granice

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan upozorio je u utorak da će njegova zemlja uzvratiti svaki put kada Sirija povrijedi njezinu granicu, pošto je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika