15.01.2010. / 15:16

Autor: Nacionalova redakcija

Tele2 i Hrvatski rukometni savez produžili sponzorski ugovor

Suradnja Tele2 i HRS-a traje od 2006. godine otkada je Tele2 postao generalni ko-sponzor najtrofejnijeg hrvatskog sportskog saveza, a danas se produljuje na 2010. i 2011. godinu

Vivek Sharma, Silvijo Njirić i Lino ČervarVivek Sharma, Silvijo Njirić i Lino ČervarMobilni operater Tele2 i HRS potpisali su danas novi ugovor o produženju sponzorstva za sljedeće dvije godine. Svečano potpisivanje ugovora upriličeno je u sklopu konferencije za medije u Makarskoj gdje se hrvatska rukometna reprezentacija nalazi na pripremama uoči skorašnjeg Europskog prvenstva. U ime Tele2 ugovor je potpisao predsjednik Uprave Vivek Sharma, dok je u ime HRS-a ugovor potpisao direktor marketinga Silvijo Njirić.

Suradnja Tele2 i HRS-a traje od 2006. godine otkada je Tele2 postao generalni ko-sponzor najtrofejnijeg hrvatskog sportskog saveza, a danas se produljuje na 2010. i 2011. godinu.

Podrška pred odlazak u Austriju

"Tele2 je zadovoljan što možemo produžiti suradnju s najuspješnijim sportskim savezom u Hrvatskoj. Ukupno će to sponzorstvo iznositi šest godina, a ono što našu kompaniju čini još ponosnijom jest što smo razvili stabilan i profesionalan odnos sa stožerom i igračima te su oni postali naši promotori i korisnici. Koristim ovu priliku kako bih hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji zaželio odličan rezultat na Europskom prvenstvu u Austriji. Premda će imati snažnu podršku cijele zemlje, imat će i veliku potporu Tele2 kao generalnog ko-sponzora i ponosnog partnera", rekao je Vivek Sharma.

Zadovoljni produženjem suradnje bili su i u Hrvatskom rukometnom savezu. Direktor marketinga Silvijo Njirić također je izrazio zadovoljstvo produženjem Ugovora.

"U ovo teško vrijeme svaki sponzor nam je izrazito važan, a kad su obje strane zadovoljne dosadašnjom suradnjom, nema razloga prekidati je. Hrvatski rukometni savez najbolji je savez na svijetu, hrvatski rukometaši u posljednjih su 7 godina u svjetskom vrhu i zahvalio bi se čelnicima Tele2 što su to prepoznali. Uvjeren sam da će se ovo partnerstvo pozitivno odraziti na povećanje broj korisnika Tele2 mreže jer naši su dečki prvaci na terenu, ali i izvan njega. Bliži se Europsko prvenstvo u Austriji gdje ćemo još jednom to i dokazati."

Tele2 će rukometni siječanj obilježiti organizacijom gledanja utakmica hrvatske reprezentacije u tijeku EURA u caffe barovima u Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Također, za sve svoje korisnike priredioje i nagradnu igru gdje će 100 najsretnijih razveseliti ulaznicama za utakmice hrvatske reprezentacije na EURU 2010.

Vezane vijesti

Ni osam golova Lackovića nije pomoglo

Ni osam golova Lackovića nije pomoglo

U 30. kolu njemačke rukometne Bundeslige, HSV je doživio poraz kod Melsungena s kojim je možda propustio zadnji vlak za plasman u Ligu prvaka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika