15.01.2010. / 15:58

Autor: Ivica Medo

Cibona u Top 16 s Olympiacosom, Cajom Laboral i Himkijem

Iako je službeni ždrijeb skupina za Top 16 Eurolige zakazan za 18. siječnja u Barcelona, Cibona već zna protivnike u skupini zbog dirigiranog ždrijeba koji kaže da klubovi iz skupine u prvom dijelu natjecanja ne mogu biti u istoj skupni u drugom dijelu Eurolige, te da u skupini mogu biti maksimalno dva kluba iz iste zemlje i to u slučaju samo ako nije moguće drugačije sastaviti skupine

Jarmont GordonJarmont GordonIako je službeni ždrijeb skupina za Top 16 Eurolige zakazan za 18. siječnja u Barcelona, Cibona već zna protivnike u skupini zbog dirigiranog ždrijeba koji kaže da klubovi iz skupine u prvom dijelu natjecanja ne mogu biti u istoj skupni u drugom dijelu Eurolige, te da u skupini mogu biti maksimalno dva kluba iz iste zemlje i to u slučaju samo ako nije moguće drugačije sastaviti skupine.

Po tim kriterijima zna se da će Cibona biti u skupini s Olympiacosom, Cajom Laboral i Himkijem. Jednu od skupina činit če CSKA, Unicaja, Žalgiris i Prokom, a preostale dvije skupine bit će spojene Barcelona i Panathinaikos te Real Madrid i Montepaschi.

Jedina nepoznanica koju ždrijeb mora razriješiti je ta koja dva kluba će im biti pridružena: Partizan i Maroussi će u jednu skupinu, a Maccabi i Efes Pilsen u drugu.

Vezane vijesti

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

Košarkaši madridskog Reala poravnali su rezultat (2-2) u polufinalnoj seriji ACB lige protiv Caje Laboral spasivši u Vitoriji "meč loptu" pobjedom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika