20.01.2010. / 18:20

Autor: Totalsport

Majka Ane Kurnjikove optužena za zanemarivanje sina

Majka ruske teniske zvijezde Ane Kurnjikove uhićena je u svom domu u Palm Beachu (Florida) zbog zanemarivanja petogodišnjeg sina koji je u trenucima njenog izbivanja iz kuće umalo izgubio život

Ana Kurnjikova, bivša ruska tenisačicaAna Kurnjikova, bivša ruska tenisačicaMajka ruske teniske zvijezde Ane Kurnjikove uhićena je u svom domu u Palm Beachu (Florida) zbog zanemarivanja petogodišnjeg sina koji je u trenucima njenog izbivanja iz kuće umalo izgubio život.

Tamošnja policija potvrdila je privođenje Ale Kurnjikove koja će biti optužena zato što je dječarca ostavila samoga kod kuće, a sama krenula u obavljanje stvari izvan doma.

Osoba koja je prolazila uz kuću pronašla je dječaka i o tome obavijestila policiju.

Dječak je potom policiji koja je došla na lice mjesta objasnio da je iz kuće izašao skokom kroz prozora na prvome katu. Srećom, pritom nije zadobio teže ozljede.

U izvještaju policije piše da je majka Kurnjikova zaključala kuću, pa su javne snage reda očevid krenule izvršavati ulaskom kroz prozor kroz koji je nedugo prije dječačić izašao van.

Nakon što je uplatila jamčevinu u iznosu od 3000 američkih dolara, Ala Kurnjikova je puštena iz pritvora.


Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika