21.01.2010. / 13:01

Autor: Hina

Pronašli model: Nezadovoljni radnici u Francuskoj zatvorili svoje šefove u tvornicu

Šef odjela za ljudske potencijale Benoit Bourg, izjavio je kako su direktori tvrtke ponudili zaposlenicima što je bilo u njihovoj moći. I on je među četvoricom 'zarobljenih' šefova. Pregovori će se nastaviti tijekom dana

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZaposlenici željezare u istočnoj Francuskoj zaključali su u prostorima tvornice četvoricu svojih šefova nakon svađe i razmirica koje su izbile zbog najave o otpuštanjima.

Tvornica u gradu Fraisseu u vlasništvu je švedske tvrtke Akers. Najavljeno je njezino zatvaranje zbog sve manjeg broja narudžbi tijekom prošle godine. Posao bi moglo izgubiti 120 radnika. Glasnogovornica tvrtke izjavila je kako su pregovori o otpremninama 'propali' te je nekoliko radnika, ozlojeđeno zbog nezadovoljavajuće ponude zaključalo četvoricu šefova u tvorničkim prostorijama.

Šef odjela za ljudske potencijale Benoit Bourg, izjavio je kako su direktori tvrtke ponudili zaposlenicima što je bilo u njihovoj moći. I on je među četvoricom 'zarobljenih' šefova. Pregovori će se nastaviti tijekom dana.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika