27.01.2010. / 12:03

Autor: Ivica Medo

Lino Červar: U atmosferi mržnje i zavisti ne mogu raditi i stoga odlazim

Lino Červar na današnjoj je press-konferenciji uoči utakmice s Danskom u posljednjom kolu drugog kruga Europskog prvenstva u Austriji najavio svoj odlazak s izborničkog mjesta hrvatske rukometne reprezentacije

Lino ČervarLino ČervarLino Červar na današnjoj je press-konferenciji uoči utakmice s Danskom u posljednjom kolu drugog kruga Europskog prvenstva u Austriji najavio svoj odlazak s izborničkog mjesta hrvatske rukometne reprezentacije.

Suznih očiju pročitao je s komada papira svojevrsno priopćenje za javnost:

"Budući da s HRS-om imam ugovor do kraja EP-a u Austriji 2010. godine, neovisno o tome što u ugovoru piše da traje do ljeta, najavljujem svoj odlazak s mjesta izbornika nakon završetka natjecanja", izjavio je Červar, a kao jedan od razloga zbog čega odlazi naveo je veliko nepovjerenje, nije rekao koga, prema njemu i cijeloj momčadi.

"Odigrali smo pet utakmica na prvenstvu i nismo doživjeli ni jedan poraz, a o nama se priča i piše samo loše. Nitko ne kaže da smo najmlađa momčad na ovom Euru i da smo drastično oslabljeni bez Tončija Valčića i Blaženka Lackovića. Nas se isključivo kritizira umjesto da nam se da podrška u stvaranju momčad za Olimpijske igre 2012. u Londonu. U takvoj nepodnošljivoj atmosferi, u atmosferi mržnje, zavisti, nepovjerenja, nerazumijevanja, netolerancije, ja jednostavno ne mogu raditi. HRS će morati nakon ovog Eura izabrati novog izbornika, a ja od srca čestitam igračima za sve što su do sada napravili", zaključio je Červar.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika