29.01.2010. / 22:25

Autor: Ana Smrečki

Čistka na Prisavlju: Odlaze Hloverkini kadrovi, vraćaju se nova-stara lica

Na Prisavlju ostaje Zoran Šprajc, navodno se vraća i Đurica Drobac, a svoju bi uredničku i voditeljsku ulogu trebala iskušati i Sandra Križanec.Kako sada stvari stoje, 'kofere pakiraju' Dijana Čuljak-Šelebaj, Tončica Čeljuska i Siniša Kovačić koji od proljeća navodno više neće raditi Dnevnik

Bivša šefica informative HTV-a Hloverka Novak SrzićBivša šefica informative HTV-a Hloverka Novak SrzićU sljedećih par mjeseci na našoj bi se javnoj televiziji trebale dogoditi velike promjene u informativnom programu HTV-a. Cilj je poboljšati kvalitetu središnjeg Dnevnika, koji je u posljednje vrijeme 'pao' u odnosu na Dnevnik konkurentske Nove TV. Na potezu je v.d. glavnog urednika Renato Kunić. Kako piše Jutarnji list 'središnju informativnu emisiju od ožujka bi trebala voditi i uređivati, umjesto sadašnja četiri voditelja, samo tri, koji bi pak imali pomoć s terena. Naime, trebala bi se formirati ekipa reportera koji će uključivati u Dnevnik. Za taj se posao spominju Robert Zuber, Maja Sever i Sanja Mikleušević.

Vraćaju se Drobac i Križanec

Na Prisavlju ostaje Zoran Šprajc, navodno se vraća i Đurica Drobac, a svoju bi uredničku i voditeljsku ulogu trebala iskušati i Sandra Križanec. Đuricu smo na toj poziciji već gledali na malim ekranima, Sanja se u tom poslu okušala tijekom ljeta, a mijenjala je i svoju bivšu šeficu Hloverku Novak Srzić u emisiji Otvoreno, dok je ona bila na bolovanju. Kako sada stvari stoje, 'kofere pakiraju' Dijana Čuljak-Šelebaj, Tončica Čeljuska i Siniša Kovačić koji od proljeća navodno više neće raditi Dnevnik.

Čuljak Šelebaj o izmjenama nije obavještena

Ova su se tri posljednja TV lica Dnevnika u javnosti često nazivala 'Hloverkinim ljudima', što i nije neka novost, jer ih osim posla veže i prijateljstvo, posebno s Dijanom Čuljak Šelebaj. Ove izmjene u informativnom programu HTV-a upravo su iz toga razloga vrlo znakovite, jer baš nakon Hloverke odlaze i 'njezini ljudi'. Na ekran se pak vraćaju, upravo oni koji su glasno priželjkivali njezinu smjenu. O najavljenim izmjenama u Dnevniku, Dijana Čuljak-Šelebaj za sada ne zna ništa. Zadovoljna je rezultatima gledanosti njezinog Dnevnika koji su, kako kaže iznad prosjeka.

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika