03.02.2010. / 12:39

Autor: Hina

Freeman smatra da je "Invictus" trebao biti nominiran za najbolji film

Glumac smatra da je nominaciju u ovoj kategoriji zaslužio novi film Clinta Eastwooda u kojemu glumi bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu

Morgan Freeman Morgan Freeman Američki glumac Morgan Freeman izjavio je u srijedu da je razočaran time što novi film Clinta Eastwooda "Invictus", u kojemu glumi bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu, nije nominiran za Oscara za najbolji film.

Freeman je nominiran za najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu koji je vremenski smješten u vrijeme svjetskog prvenstva u ragbiju 1995. godine, dok je Matt Damon, koji u filmu glumi Francoisa Pienaara, kapetana ragbi ekipe Springboksa, nominiran za najbolju sporednu mušku ulogu.

"Drago mi je zbog toga", rekao je Freeman za privatnu radio postaju 702 u Johannesburgu dodajući da mu nije jasno zašto "Invictus" nije nominiran za najbolji film.

Vezane vijesti

'Mandela je jako bolestan, ali je izvan životne opasnosti'

'Mandela je jako bolestan, ali je izvan životne opasnosti'

Prvi crni predsjednik Južnoafričke Republike Nelson Mandela "jako je bolestan", ali mu život "nije ugrožen", rekao je u četvrtak izvor blizak junaku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika