03.02.2010. / 13:23

Autor: Nacionalova redakcija

Comminus d.o.o. postao novi SAP-ov partner

Biti partner SAP-a znači ne samo zadovoljavati visoke kriterije i potencijal suradnje, već s druge strane imati pristup bazama znanja, metodologiji, procesima i specifičnom pristupu i zahtjevima pojedinih industrija ugrađenom u brojna SAP rješenja, rekao je Mario Volarević

Marijo VolarevićMarijo VolarevićPotpisivanjem SAP Business Objects partnerskog ugovora od danas je Comminus d.o.o. i SAP-ov partner za područje SAP BusinessObjects rješenja. U ime tvrtke Comminus ugovor je potpisao direktor tvrtke, Krešimir Radošević, dok je od strane SAP-a ugovor potpisao direktor Igor Dropulić.

Potpisanim ugovorom tvrtka Comminus stječe prava i obvezu prodaje, implementacije i održavanja SAP BusinessObjects rješenja.

"Ovaj partnerski ugovor sa SAP-om za Business Objects rješenja za nas je još jedan značajan iskorak u kontinuiranom stremljenju ka poslovnoj izvrsnosti. Biti partner SAP-a znači ne samo zadovoljavati visoke kriterije i potencijal suradnje, već s druge strane imati pristup bazama znanja, metodologiji, procesima i specifičnom pristupu i zahtjevima pojedinih industrija ugrađenom u brojna SAP rješenja. Ne manje važno, SAP Business Objects je potpuno komplementaran našoj strategiji i dokazanoj izvrsnosti u upravljanju podacima i izgradnji sustava za poslovno odlučivanje. Kroz Business Objects program nam se otvara i pristup segmentu najzahtjevnijih klijenata koji su navikli na kvalitetu i spremni su investirati za pravo rješenje, a upravo to je ono što ovim partnerstvom i dobijaju." izjavio je Marijo Volarević, član Uprave i Izvršni direktor za Razvoj poslovanja Comminus d.o.o.

Vezane vijesti

SAP predstavio poslovne rezultate za 2011. godinu

SAP predstavio poslovne rezultate za 2011. godinu

Na konferenciji za medije održanoj u Zagrebu, tvrtka SAP predstavila je poslovne rezultate za 2011. godinu. Ukupni prihod za 2011. godinu iznosi 47,5… Više

Komentari

registracija
10/2/10

zgrubac3, 10.02.10. 12:22

dužan sam ti još 7 ručkica i popravak, hahaha.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika