08.06.2010. / 15:46

Autor: Hina

SAP-ov World Tour ove godine 17. lipnja u Zagrebu

Ovogodišnji sudionici konferencije moći će od domaćih i stranih stručnjaka čuti kako određena rješenja mogu pridonijeti lokalnom oporavku gospodarstva, a održat će se i panel diskusije pod nazivom "Quo vadis Hrvatska?"

Igor DropulićIgor DropulićTvrtka SAP d.o.o ove će godine 17. lipnja organizirati godišnju konferenciju SAP World Tour 10 na kojem će promovirati globalna i lokalna nastojanja u ostvarivanju održivog poslovnog razvoja, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare SAP-a.

SAP World Tour 10 dio je svjetske turneje koja se odvija u 50 gradova širom svijeta za izravni dijalog s lokalnim tvrtkama o tome kako SAP-ov softver može pomoći učinkovitijem ostvarivanju inovacija u poslovanju.

Ovogodišnji sudionici konferencije moći će od domaćih i stranih stručnjaka čuti kako određena rješenja mogu pridonijeti lokalnom oporavku gospodarstva, a održat će se i panel diskusije pod nazivom "Quo vadis Hrvatska?".

Direktor SAP-a d.o.o. Igor Dropulić predstavit će viziju ICT tržišta za predstojeće razdoblje, a cjelokupni sadržajni koncept posvećen je održivom poslovanju, trendovima u rješavanju novonastalih ekonomskih okruženja, studijama slučaja i primjerima hrvatskih tvrtki koje maksimaliziraju svoje poslovanje kako bi osigurale poslovni razvoj.

Vezane vijesti

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Računi.hr izbrana za jednu od 15 najperspektivnijih europskih startup tvrtki

Tvrtka Računi.hr sa svojom tehnologijom PhotoPay izabrana je za jednu od 15 najperspektivnijih europskih tvrtki koje će se predstaviti u Belfastu, na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika