12.02.2010. / 12:57

Autor: Andrea Belin

Istina ili trač: Lana Jurčević i Ljubo Pavasović u ljubavnoj vezi

Šaputanja o njihovoj vezi postala su glasnija kada je pjevačica u blizini Kaptol centra sjela u odvjetnikov automobil i odvezla se u nepoznatom smjeru. On je ostao sjediti s ostatkom društva, a kući se odvezao taksijem

Lana JurčevićLana JurčevićNakon što je prekinula sa srednjoškolcem Janom Jerićem, pjevačicu Lanu Jurčević povezivalo se RTL-ovim voditeljem Filipom Brkićem, ali na kraju se ipak pokazalo da ih ne veže ništa više od prijateljstva.

Međutim, čini se da se da pjevačica Valentinovo ipak neće provesti sama. Kako piše Index. hr, u posljednje vrijeme se često pojavljuje u javnosti s odvjetnikom, ujedno i bivšim dečkom preminule Ivane Hodak, Ljubom Pavasovićem Viskovićem.

Iako nikada nisu bili sami, šaputanja o njihovoj vezi postala su glasnija kada je pjevačica u blizini Kaptol centra sjela u njegov automobil i odvezla se u nepoznatom smjeru.

On je ostao sjediti s ostatkom društva, a kući se odvezao taksijem.

Je li riječ o novoj ljubavi ili pjevačicu i odvjetnika veže samo prijateljstvo još uvijek nije poznato.

Menadžer Lane Jurčević navodno nije želio razgovarati o toj temi, a Pavasović također ne želi pričati o svom privatnom životu.

Vezane vijesti

Lana Jurčević: Moje najbolje godine tek dolaze

Lana Jurčević: Moje najbolje godine tek dolaze

26-godišnja pjevačica Lana Jurčević ne miruje: nastupa gotovo svake večeri diljem Hrvatske, radi na novom, četvrtom albumu te vodi vlastiti plesni… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 12.02.10. 13:54

Jako vazno! Lana ce izgleda biti poznatija po broju muskaraca sa kojima je spavala nego po pjevanju!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika