16.02.2010. / 07:00

Autor: Nacionalova redakcija

Tomo Vrban: Još uvijek se borim za život

Novinari Extre nazvali su Tomu Vrbana da im kaže kako se osjeća te kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje nakon nekoliko mjeseci borbe s teškom bolešću

Saša Joković i Tomo VrbanSaša Joković i Tomo VrbanKada je početkom veljače, nakon pet mjeseci pauze tijekom koje je vodio bitku s karcinomom na mozgu, poznati hrvatski vizažist i jedan od začetnika škole šminkanja Vrban & Joković, Tomo Vrban odradio svoje prvo snimanje sa za časopis GloriaGLAM sa Zrinkom Cvitešić, krenula su nagađanja da je pobijedio tešku bolest i da se vraća na posao te da je najgori period njegova života prošao.

Nazvali smo Tomu Vrbana da nam kaže kako se osjeća te kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje nakon nekoliko mjeseci borbe s teškom bolešću. Kratko i pomalo suzdržano je kazao:

"Ne želim ništa komentirati zato što još uvijek nije sve gotovo i nisam još u potpunosti ozdravio. I dalje idem na kemoterapije, a i nisam se u potpunosti vratio na posao."

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika