18.02.2010. / 10:09

Autor: Andrea Belin

Daniela Trbović zbog operacije neće voditi ni ovogodišnju Doru

Polufinalnu većer voditi će Duško Čurlić, Mirko Fodor te Nevena Rendeli. U finalnoj večeri će im se pridružiti i Mila Horvat, a Ida Prester i Iva Šulentić javljat će se iza kulisa ovogodišnje Dore

Daniela TrbovićDaniela TrbovićDa se voditeljica Daniela Trbović neće neko vrijeme pojavljivati na malim ekranima nije nikakva tajna, a zbog prošlotjedne operacije ciste na jajniku, jedna od najpopularnijih voditeljica neće odraditi svoj angažman ni na izboru pjesme koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

Kako piše Eurosong. hr nju će zamijeniti Nevena Rendeli dok je ostatak ekipe ostao isti.

Dakle, polufinalnu večer će voditi Duško Čurlić, Mirko Fodor te Nevena Rendeli. U finalnoj večeri će im se pridružiti i Mila Horvat, a Ida Prester i Iva Šulentić javljat će se iza kulisa ovogodišnje Dore koja će se održati 5. i 6. ožujka u Kristalnoj dvorani hotela "Kvarner" u Opatiji.

No, osim što joj zdravlje nije baš najbolje, Daniela Trbović dodatno se uzrujava zbog bivšeg supruga. Nakon što je Šime Vlajki svojedobno izjavio da kako mu voditeljica brani druženje s njihovim sinom Lovrom jer je zaokupljena novom ljubavi, kazala je kako je on jedan običan lažljivac koji će sve učiniti kako bi se pojavio u medijima.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika