19.02.2010. / 17:34

Autor: Andrea Belin

Riješite se masnih naslaga na trbuhu u samo tjedan dana

S obzirom da za mjesec dana počinje proljeće i sezona laganije odjeće, krajnje je vrijeme da uklonite masne naslage koje ste prikupili tijekom zime. Nudimo vam nekoliko laganih vježbi koje garantiraju uspjeh

Uklanjanje masnih naslaga nije nemoguća misijaUklanjanje masnih naslaga nije nemoguća misijaGotovo da ne postoji osoba koja tijekom zime nije prikupila nekoliko kilograma viška. Masne naslage najlakše se skupljaju na području trbuha, no budući da se bliži sezona laganije odjeće krajnje je vrijeme da ih uklonite. Saznajte kako se riješiti masnih naslaga u samo tjedan dana!

Vježba na stolcu

Sjednite na stolac s tim da vam leđa moraju biti uspravna. Ruke smjestite na bokove i podignite noge. Izvodite pokrete kao da vozite bicikl. Nakon dvadeset sekundi ih spustite. Vježbu ponovite desetak puta. Ovo je idealna vježba za donje mišiće trbuha.

Trbušnjaci

Vjerujemo da vam trbušnjaci nisu jedna od omiljenih vježbi, međutim bez njih nema ni ravnog trbuha. Dakle, lezite na leđa, uvucite trbuh i podižite gornji dio tijela. Da bi rezultati bili vidljivi kroz nekoliko dana, vježbu ponovite dvadeset puta.

Trbušnjaci na lopti

Ovo je jedna od zahtjevnijih, ali istovremeno najučinkovitijih vježbi za trbuh. Leđima legnite na loptu i ruke položite na svoje grudi. Nikako ih nemojte staviti iza glave jer u tom položaju vježba neće imati efekta. Dakle, glavu lagano podižite prema prsima i zadržite ju nekoliko sekundi. Ponovite to desetak puta.

Istezanje

Stanite uspravno i uvucite trbuh te se naginjite na lijevu i desnu stranu s tim da ne pomičete kukove. Petnest ponavljanja podijelite u tri faze. Isti položaj zauzmite ako se odlučite za rotiranje gornjeg dijela tijela.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika