24.02.2010. / 17:29

Autor: Andrea Belin

Učinkovito je: 5 jednostavnih vježbi za lijepu i čvrstu stražnjicu

Ako se i vi ne sjećate kada ste posljednji put vježbali, krajnje je vrijeme da učvrstite svoje tijelo. Nudimo nekoliko jednostavnih vježbi koje će vaše atribute dovesti u prvi plan

Morate biti uporniMorate biti uporniRijetko koja žena se može pohvaliti čvrstom stražnjicom, a s obzirom da se bliže topliji dani i sezona kratkih haljinica, svi muški pogledi biti će uprti na ovaj dio ženskog tijela.

S druge strane, malo tjelovježbe nikome neće škoditi pa ukoliko se i vi ne sjećate kada ste posljednji put napinjali mišiće stražnjice, ne bi bilo loše da ozbiljno poradite na tome!

Rolanje

Ovo je jedan od najboljih načina kako učvrstiti stražnjicu. Jedino na što morate pripaziti je da se tijekom rolanja spustite što niže, odnosno u sjedeći položaj. Kako bi vam ova vrsta rekreacije bila zanimljivija, nemojte se rolati sami.

Vožnja biciklom

Ovu vrstu aktivnosti također možete izvoditi u paru, a osim što je savršena za oblikovanje tijela, naročito stražnjice, vožnja biciklom blagotvorno djeluje na zglobove. Petnaest minuta dnevno biti će sasvim dovoljno da izgledate savršeno.

Trčanje

Ukoliko niste ljubitelj trčanja, nekoliko koraka po stepenicama s tim da vam je stražnjica cijelo vrijeme opuštena ojačati će vaše noge na području listova, a istovremeno će učvrstiti i mišiće stražnjice.

Još nekoliko jednostavnih vježbi:

1. Stanite uspravno i napravite raskorak u širini ramena. Naizmjence podižite noge prema natrag i zadržite ih u zraku po nekoliko sekundi. Svaku nogu podignite po deset puta.
2. Lezite na trbuh, zatim se podignite s tim da ste oslonjeni na ruke i koljena. Podižite noge i nekoliko sekundi ih držite u zraku. Valja nepomenuti da vam prsti noge koja vam u tom trenutku služi kao oslonac moraju biti ravni.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika