24.02.2010. / 18:00

Autor: Hina

Nuništivi Dick: Bivši američki potpredsjednik izašao iz bolnice nakon petog infarkrta

Cheney je u ponedjeljak primljen u bolnicu zbog bolova u prsnom košu, a laboratorijske pretrage su kasnije pokazale da je imao "blaži srčani udar"

Dick CheneyDick CheneyBivši američki potpredsjednik Dick Cheney otpušten je u srijedu iz bolnice u Washingtonu, nakon tretmana kojem je podvrgnut zbog petog srčanog udara.

"Bivši potpredsjednik Cheney jutros se osjeća dobro i otpušten je iz Sveučilišne bolnice George Washington", naveo je njegov ured u priopćenju. "On će se uskoro vratiti svom redovitom dnevnom rasporedu", dodaje se.

Cheney je u ponedjeljak primljen u bolnicu zbog bolova u prsnom košu, a laboratorijske pretrage su kasnije pokazale da je imao "blaži srčani udar".

Potpredsjednik SAD Joe Biden u utorak je u telefonskom razgovoru zaželio brzi oporavak svom 69-godišnjem prethodniku, danas jednom od najoštrijih kritičara Obamine administracije, izvijestio je CBS News.

Prije najnovije hospitalizacije, Cheney je imao četiri srčana udara, prvi u dobi od 37 godina, četverostruku operaciju ugradnje srčanih premosnica, dva zahvata čišćenja začepljenih koronarnih arterija, tzv. angioplastike te ugradnju 'pacemakera'.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika