26.02.2010. / 10:17

Autor: Andrea Belin

Ištvan Varga: Zbog raskida zaruka s Evom Rusan ne mogu spavati

Državni prvak u standardnim plesovima je jučerašnjoj emisiji In Magazin priznao da se još uvijek nije pomirio s prekidom i da zbog raskida ove veze noćima nije spavao

Ištvan VargaIštvan VargaIštvan Varga, državni prvak u standardnim plesovima, javnosti najpoznatiji po nastupima u HTV-ovom showu "Ples sa zvijezdama" gostovao je u jučerašnjem In Magazinu Nove tv.

Kao što je bilo i za očekivati glavna tema razgovora bio je raskid zaruka s Evom Rusan, za koje je, podsjetimo, početkom ovog tjedna doznao magazin Extra.

Varga je u jučerašnjoj emisiji priznao da se još uvijek nije pomirio s prekidom i da zbog raskida ove veze noćima nije spavao.

Trenutačno mu je najveća želja da sa sada već bivšom djevojkom, ostane u dobrim odnosima. Više će se posvetiti poslu i fakultetu, a već sljedeći tjedan putujte u Rim.

To će mu, nada se, pomoći da zaboravi sve što se događalo proteklih nekoliko dana.

Inače, za Evu Rusan Varga se zaručio u vrijeme posljednjeg "Plesa sa zvijezdama" u kojem je s partnericom, pjevačicom Frankom Batelić, osvojio prvo mjesto.

Razlog prekida navodno je njezina burna prošlost za koju je plesač saznao tek nedavno.

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika