26.02.2010. / 16:40

Autor: Nacionalova redakcija

Prijenosnik sa ekranom osjetljivim na dodir dostupan i u Hrvatskoj

Netbook IdeaPad S10-3t dostupan je po cijeni od 3,900 kuna putem Lenovo poslovnih partnera

IdeaPad S10-3t prvi je prijenosnik sa ekranom osjetljivim na dodirIdeaPad S10-3t prvi je prijenosnik sa ekranom osjetljivim na dodirLenovo je na hrvatskom tržištu predstavio jedinstveno prijenosno računalo netbook IdeaPad S10-3t koji je svoju svjetsku premijeru imao na sajmu CES 2010 u Las Vegasu. Predstavljanjem netbooka IdeaPad S10-3t, Lenovo je još jednom dokazao svoju predanost vrhunskom dizajnu i inovativnosti spajajući najnoviju tehnologiju i vrhunske performanse po prihvatljivoj cijeni.

„IdeaPad S10-3t jedinstveno je prijenosno računalo dizajnirano kako bi udovoljilo svim potrebama naših korisnika", izjavio je Mladen Skuliber, Lenovo marketing menadžer za regiju Adria. „Netbook IdeaPad S10-3t dokaz je predanosti Lenova da svojim korisnicima omogući inovativno, kvalitetno i pouzdano računalo vrhunskog dizajna po prihvatljivoj cijeni".

Mali netbook, a velike performanse

Novi Lenovo netbook IdeaPad S10-3t prvi je netbook s ekranom osjetljivim na dodir koji ima ugrađenu tehnologiju Lenovo NaturalTouch za upravljanje dodirom.

10,1 inčni ekran netbooka IdeaPad S10-3t može se rotirati za 180 stupnjeva i preklopiti kako bi se transformirao u tablet prijenosnik s ekranom osjetljivim na dodir. S procesorom Intel® Atom N470 i memorijom 320 GB HDD-a, IdeaPad S10-3t nudi bogato audio iskustvo sa stereo zvučnicima i Dolby® Headphone zvukom. Netbook posjeduje funkciju DirectShare koja korisnicima omogućuje brzo i jednostavno sinkroniziranje podataka s drugim prijenosnikom bez potrebe spajanja na Internet. Nova funkcija Quick Start 2.0 omogućuje brzo uključivanje netbooka i pristup aplikacijama te Internetu u samo nekoliko sekundi bez pokretanja operativnog sustava Windows 7. Druge zanimljive funkcije dostupne na ovom jedinstvenom netbooku uključujući softver za određivanje lokacije Maplife, funkciju za prepoznavanje lica VeriFaceTM i funkciju zaštite hard diska računala od pada ili udarca Active Protection System.

Netbook IdeaPad S10-3t dostupan je po cijeni od 3,900 kuna putem Lenovo poslovnih partnera.

Vezane vijesti

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo predstavio nove Ultrabook prijenosnike

Lenovo je hrvatskim korisnicima predstavio dugo očekivane Ultrabook prijenosnike IdeaPad U30 i U410. Lenovo Ultrabook prijenosnici kombiniraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika