05.03.2010. / 14:50

Autor: Andrea Belin

Obitelj na okupu: Elin Nordegren Tigeru Woodsu oprostila sve

Neimenovani izvori tvrde da je na zajednički život s preljubnikom , Woodsova supruga pristala prvenstveno zbog djece, ali i njegove karijere

Elin Nordegren i Tiger WoodsElin Nordegren i Tiger WoodsDa je Elin Nordegren, supruga, slavnog golfera Tigera Woodsa, odustala od razvoda, šuška se već neko vrijeme, a s obzirom da posljednjih nekoliko dana cijela obitelj živi u Tigerovoj kući na Floridi, očito je da suprugu preljubniku oprostila sve.

Neimenovani izvori tvrde da je Elin Nordegren na zajednički život pristala prvenstveno zbog djece, ali i Woodsove karijere.

"Ona je svjesna da Woods samo novim uspjesima može računati na nova sponzorstva te da mu jedino ona može pomoći da se popravi njegov narušeni image", kazao je izvor.

Podsjetimo, Woods je krajem prošlog mjeseca u Ponte Vedra Beach na Floridi održao press konferenciju na kojoj je se ispričao za svoje ponašanje i najavio povratak golfu nakon što prođe još jednu turu psihoterapije i posloži sve u svom privatnom životu.

Vezane vijesti

Abas šef prijelaznog kabineta

Abas šef prijelaznog kabineta

Predsjednik palestinske samouprave Mahmud Abas vodit će prijelaznu vladu do održavanja izbora u skladu s dogovorom postignutim između njegova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika