05.03.2010. / 16:18

Autor: Milan Pavlinović

Bob Dylan za fanove na Šalati

Nastup američkog glazbenika u manjem prostoru odlična je vijest za sve hrvatske obožavatelje a organizator InMusic festival je najavio da će za koncert u prodaji biti samo 5000 ulaznica

Poznata je lokacija i organizator koncerta slavnog američkog kantautora Boba Dylana, koji će sklopu proljetne europske turneje svirati u Zagrebu: u organizaciji IN Music festivala nastupit će na otvorenom, na Šalati, 7. lipnja.

Nastup Dylana u manjem prostoru odlična je vijest za sve hrvatske obožavatelje, koji su ga prvi put u Hrvatskoj mogli gledati na stadionu u Varaždinu, na Radar festivalu prije dvije godine. Čini se da je Dylan odlučio posjetiti zemlje u kojima nikada nije nastupao, ili je bio samo jednom.

Organizator je najavio da će za koncert u prodaji biti samo 5000 ulaznica, a njihova cijena još nije poznata.
Dylan će svoj novi ciklus koncerata takozvane Never Ending turneje, koja traje preko 20 godina, započeti u Aziji, 11. ožujka,u japanskoj Osaki, a prvi put će nastupiti u Seulu, u Južnoj Koreji.

Južnoeuropski dio koncerata počet će u Bukureštu 2. lipnja, a osim u Zagrebu za sada su najavljeni koncerti Sofiji, Skopju, Beogradu, Bratislavi, Pragu, Linzu i Ljubljani. Odličan bend, kojemu se nedavno ponovo vratio gitarist Charlie Sexton zamijenivši Dennyja Freemana, vrlo dobar posljednji album Together Through Life i Dylanov samo na prvi pogled hladni nastup, ali u biti velika karizma i prisnost s publikom su stvari koje se ne bi trebale propustiti.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika