12.03.2010. / 13:45

Autor: Martina Čizmić

Istraga: Baričeviča su ubili psi, ali je li ih zlostavljao ne možemo reći

Nacionalni veterinarski institut u Ljubljani obavio je obdukciju na ubijenim psima prije tri tjedna, ali policija do sada, zbog istrage, nije željela iznositi u javnost nikakve rezultate

Sašo Baričevič pronađen je mrtav 2. veljače u graži u LjubljaniSašo Baričevič pronađen je mrtav 2. veljače u graži u LjubljaniSlovenska policija na konferenciji za novinare iznijela je neke detalje o cijelom slučaju ubojstva Saše Baričeviča i bullmastifa.

Policija je izvijestila kako je tijekom istrage utvrđeno da u trenutku kada su Baričeviča napali psi u kući nije bilo nikoga drugoga, kako se na početku sumnjalo. Zaključak je istrage da je Baričevič preminuo od posljedica napada pasa, ali nisu mogli dati mišljenje o eventualnoj spolnoj zloporabi pasa.

"Psi su očito bili mučeni, ali nije moguće odrediti što je izvor ozlijeda, tako da ne možemo potvrdtiti da su bili spolno zlostavljani", rekao je šef ljubljanskih kriminalista Branko Japelj, a prenosi Žurnal24.si.

Nacionalni veterinarski institut u Ljubljani obavio je obdukciju na ubijenim psima prije tri tjedna, ali policija do sada, zbog istrage, nije željela iznositi u javnost nikakve rezultate.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika