15.03.2010. / 19:24

Autor: Andrea Belin

Kate Winslet i Sam Mendes se razišli nakon 7 godina braka

Kako su za kazali u londonskoj odvjetničkojh tvrtci Schillings, par se razišao mirno i ostali su u prijateljskim odnosima

Sam Mendes i Kate WinsletSam Mendes i Kate WinsletČini se da je bračni život britanske glumice Kate Winslet i njezinog supruga, redatelja Sama Mendesa postao prošlost.

Kako su za The Independent kazali u londonskoj odvjetničkoj tvrtci Schillings, par se razišao mirno i ostali su u prijateljskim odnosima.

Inače, glumica i redatelj vjenčali su se 2003. godine na skromnoj svečanosti na Karibima. Svadbenom činu nazočili su samo njezina kći Mia i troje bliskih prijatelja.

Prije Mendesa, tridesetčetnerogodišnja oscarovka je bila u braku s Jimom Threapletonom i odmah nakon razvoda je započela ljubavnu vezu s Mendesom s kojim ima i sina Joea.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

registracija
10/1/07

satruncica, 16.03.10. 12:10

Dakle, molim da pažljivije korigirate tekstove, sve je više tipkarskih pogrešaka. Ovaj tekst ih je pun. A i drugi vrve od grešaka.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika