16.03.2010. / 13:05

Autor: Andrea Belin

Odmor iz snova: Nina Badrić mjesec dana krstarila s ruskim milijarderima

Pjevačica je drugu polovicu veljače i jedan dio ožujka provela na krstarenju Karipskim morem i to u društvu Andreja Melničenka i njegove supruge

Nina BadrićNina BadrićKao što je i najavljivala krajem prošle godine, Nina Badrić si je početkom 2010. priuštila poduži odmor.

Kako doznaje srpski magazin Story, tridesetosmogodišnja pjevačica je drugu polovicu veljače i jedan dio ožujka provela na krstarenju Karipskim morem i to u društvu ruskog milijardera Andreja Melničenka i njegove supruge Aleksandre Melničenko.

Donedavno supruga Bernarda Krasnića i jedna od najljepših Srpkinja upoznale su se krajem prošle godine kada je Nina Badrić pjevala na svadbi njezinog brata Milana Nikolića u Moskvi.

Kako bi zaboravila bračni brodolom, Aleksandra Melničenko joj je još tada ponudila mjesec dana luksuznog odmora na njihovoj jahti "A" daleko izvan granica Hrvatske što je kod pjevačice očigledno odmah izazvalo oduševljenje.

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 16.03.10. 13:32

Ruski harem...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika