16.03.2010. / 22:58

Autor: Ana Smrečki, Hina

Ponovno šok u središtu Zagrebu: Požar u bivšem vojnom skladištu u Remetama

Policiju su o požaru izvijestili vatrogasci, koji su lokalizirali vatru, no zbog opreza će dežurati cijelu noć. Pojedinosti o uzroku požara i materijalnoj šteti bit će poznate nakon očevida, koji će biti proveden nakon što vatra bude ugašena. Pretpostavlja se da su poslovni prostori u Remetama zapaljeni

Policiju su o požaru izvijestili vatrogasci, koji su lokalizirali vatruPoliciju su o požaru izvijestili vatrogasci, koji su lokalizirali vatruZagrebački vatrogasci, imat će burnu noć. Naime, u zagrebačkim Remetama nešto prije 19 sati buknuo je požar u bivšem vojnom skladištu. Prema prvim podacima Policijske uprave zagrebačke, u požaru srećom nitko nije ozlijeđen. U gašenju je sudjelovalo čak 17 vatrogasnih vozila.

Požar lokaliziran, no dežurat će se cijelu noć

«Vatra je zahvatila velik dio hangara, površine 30 puta 4 metra, uključujući i krovište, na adresi Remete 2a. Riječ je o objektu kojim se kao skladištem koristi jedno poduzeća», rekla je Jelena Bikić iz PU zagrebačke.

Policiju su o požaru izvijestili vatrogasci, koji su lokalizirali vatru, no zbog opreza će dežurati cijelu noć. Pojedinosti o uzroku požara i materijalnoj šteti bit će poznate nakon očevida, koji će biti proveden nakon što vatra bude ugašena. Pretpostavlja se da su poslovni prostori u Remetama zapaljeni.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika