18.03.2010. / 13:00

Autor: Andrea Belin

Kapisoda je danima govorio da će ubiti Kseniju ako prekine s njim

Najbolji prijatelj tragično preminule pjevačice, Goran Stojićević Karamela je kazao kako je maneken u nekoliko navrata kazao da će si oduzeti život ako ga pjevačica napusti

Ksenija Pajčin i Filip KapisodaKsenija Pajčin i Filip KapisodaDva dana nakon ubojstva i samoubojstva crnogorskog manekena Filipa Kapisode i njegove djevojke Ksenije Pajčin, oglasio se najbolji prijatelj tragično stradale pjevačice, Goran Stojićević Karamela.
On je kazao kako je maneken danima govorio da će si oduzeti život ukoliko ga Ksenija ostavi.

"Ksenija ga je mnogo voljela, ali joj je strašno smetala njegova ljubomora. Zbog toga ga je i ostavila prije dva tjedna kada je on poslovno otišao u Njemačku. Zvao me je dvadeset puta i u jednom trenutku je rekao da će se ubiti ako mu se Ksenija ne vrati. Ja, na žalost nisam pridavao nikakvu pažnju njegovim riječima jer ljudi u trenucima očaja izgovore svašta", objašnjavao je Stojićević Karamela za srpski Blic.

Prijatelji i poznanici slavnoga para i dalje tvrde da je motiv zločina bila ljubomora, a srpske novine Alo pišu da je Kapisoda ubio Kseniju jer je pobacila dijete.

Podsjetimo, prvi policijski nalazi potvrdili su da je dvadesetdvogodišnji maneken najprije oduzeo život svojoj djevojci, deset godina starijoj pjevačici Kseniji Pajčin, a zatim je presudio i sebi.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika