21.03.2010. / 15:39

Autor: Boris Bilas

Pilsel kod Stankovića: 'Otišao sam s Pantovčaka jer nisam mogao biti samostalan'

"Volio bi da Jadranka Kosor pusti jednu suzu za Vladimira Drobca koji se ubio zbog stana u kojem je ona sada. Sasvim je jasno da je država otela stan obitelji Drobac. Mislim da bi i predstavnici srpske manjine u Hrvatskoj trebali pomoći njegovom bratu Momiru Drobcu"

Drago PilselDrago Pilsel"Kada sam shvatio da moj odjel za analitiku u Uredu predsjednika Ive Josipovića neće dobro funkcionirati jer nije samostalan, odlučio sam kako je bolje da se nastavim baviti isključivo novinarstvom", izjavio je u emisiji Nedjeljom u dva Drago Pilsel te je dodao kako mu je žao što su predsjednikovi savjetnici neki ljudi koji su pristupili Josipovićevom timu noć prije inauguracije.

O njihovim imenima nije htio govoriti, ali je ponovio je da objava njegove kolumne nije razlog njegova napuštanja Pantovčaka.

Pilsel je ponovno komentirao i način na koji je aktualna premijerka Jadranka Kosor dobila stan. Podsjetimo, učinio je to i u petak u emisiji Hrvatska uživo kada je rekao „da bi ga na premijerkinom mjestu bilo sram".

"Volio bi da Jadranka Kosor pusti jednu suzu za Vladimira Drobca koji se ubio zbog stana u kojem je ona sada. Sasvim je jasno da je država otela stan obitelji Drobac. Mislim da bi i predstavnici srpske manjine u Hrvatskoj trebali pomoći njegovom bratu Momiru Drobcu koji živi na rubu egzistencije i koji već sedam godina nema struje, vode i parketa", rekao je Pilsel Stankoviću.

Pilsel je napomenuo kako nitko ne tvrdi da je ona nezakonito dobila stan, ali je činjenica da su Drobci bili žrtva nasilja od strane države.

"Ovdje nije riječ o tome jeli Jadranka Kosor dobila zakonito stan, već je riječ o moralu i etici", napomenuo je Pilsel.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
16/11/09

simo, 21.03.10. 16:35

Drago Pilsel živi u jednom shizofrenom svijetu,crkve,ustaša,špijuna,nacista,partizana,židova, itd.Mislim da jednu nesretnu i bolesti izmorenu sudbinu nebi trebalo nikome stavljati na dušu osim neadekvatnom liječenju gore navedene bolesti.Drago je čovijek koji nakon svojih kako sam kaže, mladenačkih ludosti ima pravo bilo kome držati moralne predike.


registracija
9/3/10

fkucar, 21.03.10. 19:41

Nije u pitanju gospodin Pilsl. U pitanju je model pogodovanja vladajućih kroz zakone koje su sami sebi napisali i usvojili u Saboru. I nije u pitanju samo gđa Kosor već čitava plejada HDZ-ovaca. U pitanju je moral i poštenje onih koji su to radili za sebe i svoje..Polako se počinje otkrivati da je car ipak gol.


registracija
8/8/09

tovar62, 22.03.10. 07:19

koji je ovo srbocetnik podhitno izgon iz zemlje,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika