22.03.2010. / 08:20

Autor: Martina Čizmić

U prisilnom slijetanju zrakoplova kraj Moskve sedmero ozlijeđenih

Ruski mediji navode kako je isti zrakoplov već imao problema na letu. Nakon polijetanja s moskovskog aerodroma morao se vratiti zbog dima u kabini

Tupoljev 204 morao je prisilno sletjeti nedaleko Moskve (Reuters)Tupoljev 204 morao je prisilno sletjeti nedaleko Moskve (Reuters)Dvoje članova posade ozbiljno je ozlijeđeno, a još petoro ih je potražilo medicinsku pomoć nakon što se nedaleko moskovskog aerodroma Domodjedovo prisilno prizemljio zrakoplov Tupoljev 204.

Prema dostupnim informacijama zrakoplov koji je letio iz egipatskog turističkog grada Hurghada bio je prisiljen sletjeti na trup u uvjetima ograničene vidljivosti, no nije uspio doletjeti do aerodroma. Nestao je s radara oko 600 metara od piste.

Ruski mediji navode kako je isti zrakoplov već imao problema na letu. Nakon polijetanja s moskovskog aerodroma morao se vratiti zbog dima u kabini. Nekoliko sati kasnije ponovno je poletio i sletio na trup.

Navodno će zbog kršenja sigurnosnih propisa biti pokrenuta istraga, a ruska agencija za transport ističe kako ta dva incidenta nisu bila povezana.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika