22.03.2010. / 18:30

Autor: Branka Prica

Nives Drpić: Seks mi je na dnu liste prioriteta

Spisateljica, starleta i supruga nogometaša Dine Drpića govori o novoj knjizi "U krevetu nogometaša", otkriva zašto žene hrvatskih nogometaša smatra dosadnima te priznaje da je većinu pikanterija o kojima piše - izmislila

Nives Drpić s djecomNives Drpić s djecomIako je prestala pisati kolumne za njemački Bild, Nives Celzijus nije prestala biti kontroverzna: putem javnog natječaja odabrala je sebi "dvojnicu" koja se javno podvrgla estetskoj operaciji povećanja grudi da bi bila što sličnija prirodno putenoj Nives.

Najavila je i svoju drugu knjigu u kojoj će razotkriti intimu nogometaša, a bit će prepuna eksplicitnih opisa, baš kao i njezin literarni prvijenac "Gola istina". Kako je rekla, nada se da će nova knjiga biti još prodavanija od "Gole istine", za koju je trebala dobiti hrvatsku književnu nagradu Kiklop u kategoriji Hit godine.

EXTRA: Uskoro namjeravate izdati novu knjigu. Kako će se knjiga zvati i u kojoj je sada fazi?
- Knjiga ima radni naslov "U krevetu nogometaša". Završila sam je prije mjesec dana, ali sam dodavala još neke detalje i napokon je predala u ruke redaktoru.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 22.03.10. 21:40

Hm, u glavi nema ništa, sad i među nogama nema ništa - neće valjati neće!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika