23.03.2010. / 14:20

Autor: Boris Bilas

Kolektivno ludilo u SAD-u: Čak 24 posto republikanaca Obamu smatra Antikristom

Njih 57 posto vjeruje da je američki predsjednik Musliman, dok se 45 posto ispitanika slaže s tvrdnjom da Obama nije rođen u SAD-u te zbog toga ne može biti predsjednik te države

Barack ObamaBarack ObamaLudilo koje je zavladalo SAD-om nakon što je u Kongresu prihvaćen Obamin plan zdravstvene reforme, ne stišava se.

Nakon što su tajne službe na Twitteru pronašli dva profila na kojima se otvoreno prijetilo atentatom na američkog predsjednika, nova anketa pokazuje još zabrinjavajuće podatke po Obamu.

Naime, u anketi Louisa Harrisa u kojoj je sudjelovalo 2.230 republikanaca, njih čak 24 posto smatra da bi Barack Obama mogao biti nitko drugi nego - Antikrist.

Njih 57 posto vjeruje da je američki predsjednik Musliman, dok se 45 posto ispitanika slaže s tvrdnjom da Obama nije rođen u SAD-u te zbog toga ne može biti predsjednik te države.

I na kraju, čak 38 posto ispitanika smatra da Obama radi stvari koje je radio i sam Adolf Hitler.

Potpuni rezultati ove ankete bit će objavljeni u srijedu, ali neki podaci su zabrinajvajući. Naime, veliki broj ispitanika vjeruja da je Obama rasist, 'anti-amerikanac' i da želi 'pobjedu terorista'.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika