25.03.2010. / 08:42

Autor: Boris Bilas

Dogodilo se i to: Urušio se dio maksimirskog stadiona, ozlijeđena dva radnika

Čini se kako je ovo posljednje upozorenje gradskim i klupskim ocima jer ukoliko se nešto ubrzo ne napravi nije isključena i veća tragedija. Dolazak na maksimirske utakmice ionako je već par godina prava lutrija i opasna avantura

Nakon jučerašnje prve utakmice polufinala hrvatskog nogometnog Kupa između Dinama i Hajduka, dogodio se incident na sjevernoj tribini.

Naime, kako je maksimirski klub objavio na svojim službenim stranicama, prilikom čišćenja stepeništa sjeverne tribine gdje ulaze navijači došlo je do pada cijeloga zida stubišta hodnika kojim se ide na sjevernu tribinu, odnosno, pločica koje ga oblažu.

Tom su prilikom ozlijeđena dva djelatnika stadiona NK Dinamo, završili su razbijenih glava. Srećom, bez težih posljedica.

Zanimljivo kako se urušio dio sjeverne tribine, koja je najnoviji dio 'maksimirskog čudovišta'. Tribina je izgrađena prije desetak godina i jedini je ostvareni dio plana novog stadiona čiju je izgradnju pokrenuo Franjo Tuđman krajem devedesetih godina prošlog stoljeća.

Čini se kako je ovo posljednje upozorenje gradskim i klupskim ocima jer ukoliko se nešto ubrzo ne napravi nije isključena i veća tragedija. Dolazak na maksimirske utakmice ionako je već par godina prava lutrija i opasna avantura.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 25.03.10. 10:07

Franjo je prokleo 'sveto ime Dinamo'.
Treba vratit Canjugu i Croatiu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika