30.03.2010. / 07:00

Autor: Extra

Jelena Rozga: Otkrivena tajna ljubav

Splitska pjevačica u vezi je s Franom Bosnićem Sorićem, voditeljem splitskog kluba Tropic s kojim se nalazi u svojem stanu na splitskim Brdima, ali i na njegovu radnom mjestu

Jelena RozgaJelena RozgaPjevačica Jelena Rozga ponovno je zaljubljena, a njezin novi dečko voditelj je splitskog kafića i noćnog kluba Tropic, 29-godišnji Frano Bosnić Sorić.

Tako barem tvrde izvori bliski ovom paru koji je, prema njihovim navodima, u vezi tek odnedavno, a osim što se nalaze u stanu Jelene Rozge na splitskim Brdima, pjevačica dečka često posjećuje i na njegovu radnom mjestu.

Zanimljivo je i to što Jelena Rozga, osim kada sama nastupa, do sada nije bila pobornica izlazaka u noćne klubove. O njezinu novom dečku se u splitskim gradskim krugovima ne zna puno jer je Frano Bosnić Sorić rođen i odrastao na Korčuli.

Kada smo se raspitivali, mahom smo dobivali isti odgovor: "To je onaj novi dečko Jelene Rozge što radi u Tropica", ali o njemu nismo uspjeli puno više saznati.


Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika