04.04.2010. / 16:28

Autor: Hina

Propala pljačka: "Termiti" prokopali tunel i u treću francusku banku

Pljačkaši su kopali prema podrumu banke, vjerojatno kroz kanalizacijski sustav, ali nisu uspjeli ući u prostoriju sa sefom

Pljačkaši nisu uspjeli ući u banku (Foto:Ilustracija)Pljačkaši nisu uspjeli ući u banku (Foto:Ilustracija)Nesuđeni pljačkaši naoružani pneumatskom bušilicom iskopali su u ranim nedjeljnim satima tunel iz postaje pariške podzemne željeznice u podrum jedne banke, ali nisu uspjeli ukrasti ništa vrijedno, objavila je policija.

Pokušaj pljačke banke BNP Paribas treći je ovogodišnji pokušaj kopanja tunela u banku koji je izvela neka "termitska banda", ali ne zna se jesu li ta tri pokušaja povezana.

Glasnogovornik banke BNP Paribas još nije komentirao slučaj.

Pljačkaši su kopali prema podrumu banke, vjerojatno kroz kanalizacijski sustav, ali nisu uspjeli ući u prostoriju sa sefom.

Prekinuli su pokušaj i zapalili vatru kako bi prikrili tragove, a vatra je aktivirala alarm i pozvala policiju. Oprema za kopanje, među kojom i pneumatska bušilica, pronađena je na mjestu događaja.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika