06.04.2010. / 08:27

Autor: Hina

New York: Četvero ranjenih u tri pucnjave, 54 osobe uhićene

Policija je objavila da je uhitila 54 osobe, ali da su naoružani napadači iz sva tri incidenta i dalje na slobodi, izvijestila je lokalna televizija WPIX-TV

Foto: ReutersFoto: ReutersU središtu Manhattana u New Yorku zabilježene su tri pucnjave u kojima su ranjene četiri osobe a 54 su uhićene, objavila je u ponedjeljak policija.

Sva tri incidenta dogodila su se zasebno u nedjelju, u razmaku od tri sata na Sedmoj aveniji.

Policija je objavila da je uhitila 54 osobe, ali da su naoružani napadači iz sva tri incidenta i dalje na slobodi, izvijestila je lokalna televizija WPIX-TV.

Prvi incident dogodio se u 11:30 sati kada je 21-godišnjak ustrijeljen u gležanj na križanju 41. ulice i 7. avenije na Times Square-u. On je prebačen u lokalnu bolnicu u stabilnom stanju.

Samo sat kasnije, jedna 21-godišnjakinja je pogođena u lice iz zračnog pištolja na križanju 51. ulice i 7. avenije kod Rockefeller Centra. Žrtva je prebačene u bolnicu St. Luke u stabilnom stanju.

Treća pucnjava dogodila se u 14:30 sati na križanju 34. ulice i 7. avenije kod željezničkog kolodvora Penn. Jedna 19-godišnja djevojka je ustrijeljena u rame, a 18-godišnjakinja u nogu. Obje djevojke su prebačene u bolnicu Bellevue u stabilnom stanju.

Policija je objavila da tri incidenta djeluju nepovezano.

Pedeset i četiri osobe, uključujući devet maloljetnika, uhićeno je zbog prekršaja i kaznenih djela, uključujući napad, posjedovanje oružja i remećenje javnog reda. Istraga je tijeku.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika