09.04.2010. / 17:14

Autor: Andrea Belin

Nives Celzijus: Ako pobijedi Real, seksat ću se na Santiago Bernabeuu

Starleta je na svom blogu otkrila obožavateljima da će uživo pratiti subotnji derbi španjolske nogometne lige, a u nastavku je objasnila čemu toliko uzbuđenje uoči ove utakmice

Nives CelzijusNives CelzijusSupruga nogometaša Dine Drpića s nestrpljenjem iščekuje subotnji derbi španjolske nogometne lige između Real Madrida i Barcelone, a na svom blogu je otkrila čemu toliko uzbuđenje uoči ove utakmice.

Starleta, naime planira ostvariti svoj životni san, voditi ljubav na Santiago Bernabeu.

"Primijetila sam kako je u posljednje vrijeme u trendu bodriti `svoj tim` obećavajući skidanje i prinoseći neke žrtve.

Neću poput Sabrine Ferilli obećati svlačenje jer to je već deplasirano. Ozbiljno razmišljam, ako Real Madrid pobijedi Barcelonu u subotu navečer, napokon skupiti hrabrost i ostvariti svoj san.

Voditi ljubav na Santiago de Bernabeu ne znači nužno činiti to na centru terena. Zar ne? Sreća, stadion je velik i postoje i neki intimniji kutevi. Tko zna. Sa obzirom na one druge dane u mjesecu, možda u toj čaroliji začnemo i nekog novog čarobnjaka Messija, buduću zvijezdu, ovaj put - Real Madrida, koji će tamo negdje za dvadesetak godina trpati golove i govoriti `Real Madrid je moj život`, u doslovnom smislu", piše Nives Celzijus.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 09.04.10. 22:30

O čemu bi ova kokoš kokodakala da nema rupu među nogama? A ta ili taj andrea belin stvarno nema pametnijeg posla nego svekoliku hrvatsku javnost izvješćivati o naćanima i mjestima uporabe vagine ove kurvice?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika