19.04.2010. / 17:35

Autor: Nacionalova redakcija

Indira ipak jača nego ikad: S Coloniom ide na CMC festival

Pjesma najavljuje novi album koji je trenutno u pripremi. Izlazak albuma očekuje se u ljeto ove godine. 'Stranac' je ljubavna pjesma napravljena u modernom, recentnom, plesnom aranžmanu

ColoniaColoniaNaša najpopularnija dance atrakcija - Colonia predstavlja na ovogodišnjem CMC festivalu novi singl 'Stranac' sa kojim će pokušat ponoviti uspjeh sa prošlog CMC Festivala u Puli.

Pjesma najavljuje novi album koji je trenutno u pripremi. Izlazak albuma očekuje se u ljeto ove godine. 'Stranac' je ljubavna pjesma napravljena u modernom, recentnom, plesnom aranžmanu. Kako je pjesma prepoznatljivog Colonijinog stila, a radio ju je jedan od najplodonosnijih autora na sceni Boris Đurđević, ne treba ni sumnjati da će ova pjesma, kao uostalom i sve Colonijine, postati hit.

Colonia je nedavno objavila i album 'RETROACTIVE Early Years'. Riječ je o 13 najvećih hitova grupe Colonia nastalih u razdoblju od 1996. do 2000. godine, objavljenih na njihova prva 3 albuma koji su sad prikupljeni na jednom mjestu i upakirani u moderno glazbeno ruho. Sve pjesme su nanovo otpjevane, snimljene i producirane te modernizirane sasvim novim aranžmanima. 'Sve oko mene je grijeh', 'Jača nego ikad', 'Vatra i led', 'Lady blu'... samo su neke od pjesama bez kojih ne možemo zamisliti dance razdoblje hrvatske glazbene scene, a koji se nalaze na tom albumu.

Vezane vijesti

Voda koncesionarima

Voda koncesionarima

Prvi regionalni festival vode, kojeg je inicirala najveća regionalna izdavačka kuća Europa press holding, a organizirao Jutarnji list započeo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika