23.04.2010. / 07:31

Autor: Hina

U službenom automobilu srbijanske vlade pronađena dva mrtva tijela

Pištolj kojim je pucano je, po riječima Veljovića, vlasništvo Novakovića te se za sada pretpostavlja da je on pucao u Medojevića, pa se potom ubio

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU službenom automobilu srbijanske vlade u četvrtak su u Novom Beogradu pronađena mrtva tijela dvojice muškaraca, izvijestili su beogradski elektronički mediji.

Kako je objašnjeno, radi se o vozaču državnog tajnika srbijanskog ministarstva za dijasporu Predragu Novakoviću i bivšem djelatniku srbijanske vlade Milanu Medojeviću.

Njihova tijela su, navodi se, pronađena u automobilu uprave za zajedničke poslove srbijanske vlade, tipa "audi A-8", koji je dodijeljen na korištenje ministarstvu za dijasporu.

Ravnatelj policije Milorad Veljović kazao je agenciji Beta kako je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu, te dodao da je istraga u tijeku i da se pretpostavlja da je motiv u neraščišćenim imovinsko-pravnim odnosima.

Pištolj kojim je pucano je, po riječima Veljovića, vlasništvo Novakovića te se za sada pretpostavlja da je on pucao u Medojevića, pa se potom ubio.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika