04.05.2010. / 13:12

Autor: Nacionalova redakcija

Rahimovski spasio Mutti i Amulića: Izazivači postali sluge

U dvoboju snage, ovotjedni gazda je izašao kao pobjednik i Stjepana Božića i Angie Garany proglasio novim slugama na Farmi

Angie GaranyAngie GaranyU kasno popodne dok su se farmeri uglavnom bavili dnevnim rutinskim zaduženjima na imanju, na velika vrata farme kročio je Drele. Ovog puta vodio je konja kojeg su ponosno jahali izazivači Stjepan Božić i Angie Garany.

"Dragi moji farmeri, danas su vam stigli izazivači. Predstavljam vam ženstvenost Angie i snagu Stjepana. Stjepane, imaš li što reći", obratio se Drele farmerima i odmah riječ dao glavnom izazivaču.

"Kiki, izazivam te na dvoboj i preuzimam vlast na farmi", rekao je Stjepan. "To ćemo još vidjeti", spreman je bio Kiki. Kao gazda imao je mogućnost odabrati dvoboj. Odlučio se za dvoboj snage u piljenju pilom. Poraz u dvoboju značio bi da zauvijek napušta farmu, a pobjeda, da može odabrati nove sluge iz redova izazivača. Na kraju je uistinu pokazao da se boje snalazi u ovom poslu tako da su novim slugama proglašeni Stjepan Božić i Angie Garany.

Obiteljski sastanak

Nategnuta atmosfera na farmi bila je kao stvorena je za jedan konstruktivni obiteljski sastanak. Drele je idealno odigrao svoju ulogu glasa razuma, očinski je farmere prekorio i upozorio na moguće posljedice njihovog ponašanja.

"Kao što u vanjskom svijetu postoje neka pravila ponašanja, bila ona pisana ili nepisana, ovdje na farmi postoje čvrsta pisana pravila, a jedno od pravila farme govori da farmeri moraju međusobno komunicirati normalnim jezikom bez uvreda, bez grubih riječi. Za sada neće biti sankcija i nikoga ne proglašavamo krivim. Važno je reći da se od svih farmera po pravilima zahtjeva komunikacija na jedan normalan civilizirani način i lijepo molim u ime, ne samo farme nego i u ime gledatelja koji vas gledaju, da pokušate to maksimalno izbjeći. Svaki sljedeći prekršaj normalne i ljudske komunikacije, ne samo po pravilima farme nego i po pravilima civiliziranog života, rezultirat će diskvalifikacijom. Sljedeći prekršaj bilo koga od vas će zauvijek udaljiti s farme", objašnjavao je Drele.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika