04.05.2010. / 15:16

Autor: Martina Čizmić

Novi Appleovi rekordi: U 28 dana do milijun prodanih iPada

Šef Applea Steve Jobs ponosno ističe kako narudžbe za iPad i dalje pristižu u velikom broju, a prava navala tek se očekuje nakon 10. svibnja kada će narudžbe početi primati i izvan SAD-a

Steve Jobs na predstavljanju iPadaSteve Jobs na predstavljanju iPadaApple već godinama ruši rekorde u prodaji svojih proizvoda. Prvom iPhoneu je trebalo 74 dana da prijeđe magičnu brojku od milijun prodanih primjeraka. Za usporedbu, novom iPadu dovoljno je bilo svega 28 dana. Brojka je još impresivnija ako se uzme u obzir da se iPad još uvijek prodaje samo u SAD-u.

Šef Applea Steve Jobs ponosno ističe kako narudžbe za iPad i dalje pristižu u velikom broju, a prava navala tek se očekuje nakon 10. svibnja kada će narudžbe početi primati i izvan SAD-a.

Od siječnja kada je iPad i službeno predstavljen pa do sad, kupci koji su ga uspjeli isprobati ističu da su se najveći problemi pojavljivali sa spajanjem na bežičnu mrežu, što je Apple i priznao. No, većina se slaže kako se radi o revolucionarnom proizvodu, koji prosječnom čovjeku nije nužno potreban, ali bez kojega će teško biti zamisliti život u budućnosti.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika