05.05.2010. / 12:03

Autor: Branka Prica

Ekskluzivno: Dina Štern potvrdila ljubavnu vezu s Ljubom Pavasovićem Viskovićem

Veza Dine Štern s Ljubom Pavasovićem Viskovićem traje od sredine ožujka, a doznali smo i da njena ljubav s odvjetnikom nije povod razvodu braka, jer su se ona i Edo Bočkaj razišli puno prije. Formalni zahtjev za razvod braka pokrenuli su početkom ove godine

Ljubo Pavasović ViskovićLjubo Pavasović ViskovićOdvjetnik Ljubo Pavasović Visković u vezi je s Dinom Štern. Ova 34-godišnja marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji i kći nekadašnjeg ministra gospodarstva Davora Šterna, razvodi se od supruga Ede Bočkaja, direktora prodaje Nove TV, s kojim je bila u braku gotovo devet godina.

Veza Dine Štern s Ljubom Pavasovićem Viskovićem traje od sredine ožujka, a doznali smo i da njena ljubav s odvjetnikom nije povod razvodu braka, jer su se ona i Edo Bočkaj razišli puno prije. Formalni zahtjev za razvod braka pokrenuli su početkom ove godine.

"Da, istina je da smo Ljubo i ja zajedno, i to je sve što ću prokomentirati", izjavila je za Extru Dina Štern kad smo je pitali o detaljima. Do izjave Ljube Pavasovića Viskovića nismo uspjeli doći ali smo doznali od njegovih bliskih prijatelja da je Dinu Štern upoznao nedavno, kad su se slučajno našli u istom društvu.

Nakon tragične smrti njegove zaručnice Ivane Hodak prije više od godinu i pol dana, otmjena Dina Štern prva je žena u koju se odvjetnik iskreno zaljubio.

Par, kako su nam rekli njihovi prijatelji, ima mnogo toga zajedničkog te djeluju skladno i sretno. Nije poznato je li Ljubo Pavasović Visković već upoznao sinove Dine Štern, 7-godišnjeg Karla i malenog Vitu koji ima tri godine, ali posljednjih su dana njih dvoje često viđeni zajedno, uglavnom na kavi blizu Maksimira.

Vezane vijesti

Ljubo Pavasović Visković: 'Istina je, postat ću otac'

Ljubo Pavasović Visković: 'Istina je, postat ću otac'

"Istina je, postat ću otac" kratko je za Nacional prokomentirao odvjetnik Ljubo Pavasović Visković nagađanja da je njegova djevojka Dina Štern… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika