06.05.2010. / 15:02

Autor: Nekretnine.hr

Tri mogućnosti preuređenja Vaše kupaonice

Ako želite svojoj kupaonici podariti novi, osvježen izgled, potrebno je samo promijeniti boje, eksperimentirati s položajima ormarića ili pak nekih sličnih stvari u kupaonici koje se mogu bez problema staviti na drugo mjesto

Želite obnoviti svoju kupaonicu? Nudimo Vam tri jednostavno savjeta o tome na koje sve načine možete redizajnirati svoju kupaonicu kako bi ona bila kao nova i time postala Vaše novo mjesto za opuštanje. Sami procijenite koji od ova tri savjeta je potreban upravo Vama i Vašoj kupaonici.

Prostorno proširenje kupaonice

Uzmite u obzir prostorije koje se nalaze uz kupaonicu i razmislite možete li koji od njih smanjiti i samim time prostorno povećati kupaonicu. Najbolje je odabrati dio prostorije koji Vam se čini neiskorišten, no to ćete najbolje sami procijeniti. Kod odabira proširenja kupaonice, također vodite računa o tome u kojem stilu ju u konačnici želite urediti. Ako u glavi već imate sliku Vaše kupaonice kako bi trebala izgledati u budućnosti, cijeli postupak proširenja bit će puno brži i učinkovitiji. Obratite pozornost da , pri ostvarenju onoga kako ste svoju kupaonicu zamislili, postoji mogućnost da ćete morati srušiti i neke nosive zidove, zbog čega je istančano planiranje obavezno.

Dekoracije i bojenje

Ako želite svojoj kupaonici podariti novi, osvježen izgled, potrebno je samo promijeniti boje, eksperimentirati s položajima ormarića ili pak nekih sličnih stvari u kupaonici koje se mogu bez problema staviti na drugo mjesto. Također možete upotrijebiti i neke dodatke kako biste unjeli ‘'ono nešto'' u Vašu kupaonicu i kako biste u nju unjeli dašak svoje osobnosti. Promjena boje zidova, pa čak i samo promjena zastora na tuš-kabini ili otirača može učiniti veliku promjenu.

Nove istalacije

Ako ste zadovoljni veličinom svoje kupaonice, pa uređenjem, možda ćete ipak htjeti postaviti nove slavine, umivaonik, kadu, tuš-kabinu, bide, wc-školjku i slično. Odaberite ono što odgovora Vašoj osobnosti i Vašem životnom stilu,i naravno Vašim financijskim mogućnostima.

nekretnine.hr

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika